MAGNOLIAS DESIGN: modern gemeubelde villa Palma

Terug naar overzicht
Benitachell Cumbre Del Sol
€ 769.000
Villa Palma is een minimalistisch huis in eigentijdse stijl in Magnolias Design, een duurzaam gebied voor de bouw van op maat gemaakte villa's in het Residential Resort Cumbre del Sol.

Deze woning is al gebouwd en biedt vrij uitzicht op het resort, de natuurlijke omgeving en natuurlijk de zee met de Peñón Ifach op de achtergrond. Het is verdeeld over slechts één verdieping, wat het een pluspunt van comfort geeft.

De keuken, voorzien van alle apparatuur, staat in open verbinding met de eetkamer. Een ruime, volledig open woonkamer met kamerhoge ramen, die het interieur verbindt met het royale terras met het privézwembad van deze villa.

De begane grond wordt compleet gemaakt door de drie slaapkamers, waarvan twee met een gedeelde badkamer en de derde met een en-suite badkamer en toegang tot het terras.

Een van de aspecten die de aantrekkelijkheid van dit huis vergroten, is de zorgvuldige landschapsarchitectuur die ons unieke hoeken biedt, naast de kelder, een open ruimte van 63 m2 met een eigen terras, waardoor we het huis kunnen uitbreiden en voorzien van vrije tijd, ontspanningsruimtes of naar wens van de eigenaar.

De apparatuur is ook in overeenstemming met het ontwerp, het heeft vloerverwarming door het hele huis, technische verlichting, airconditioning, gemotoriseerde rolluiken, automatische gemotoriseerde autopoort , kledingkasten met schuifdeuren en binnenkleding, volledig uitgeruste badkamers met een wastafel, verlichte spiegel en scheidingswanden.

Ontdek Villa Palma, uw huis in het Residential Resort Cumbre del Sol.
  • Recente bestemmingNiet ingegeven
  • Woonoppervlakte364,00 m²
  • Grondoppervlakte1.111,00 m²

Interesse in dit pand?

056 313 414
Download als PDF Hou me op de hoogte
Verzend naar een vriend