Zonnige vakantie villa op de 1ste lijn

Terug naar overzicht
Benitachell
€ 795.000
In het meest oostelijke punt van de provincie Alicante, Spanje, ligt de urbanisatie Cumbre del Sol. In deze eigendom heb je het voorecht om elke ochtend de zon te begroeten wanneer zij opkomt over het rustige, kristalheldere water van de Middellandse Zee.
Deze mooie vakantie eigendom gelegen op de 1ste lijn biedt 180 graden zeezicht en zorgt voor een instant vakantiegevoel. Geschikt voor liefhebbers van rust en privacy.
In april 2021 werd een geslaagde make-over uitgevoerd onder het toeziend oog van architect, Hossé Louis
Overloop zwembad met een groot zonneterras (100m2).
Er zijn 3 slaapkamers -1 badkamer en 2 douchekamers. De keuken is gelakt in een bruine hoogglans en afgewerkt met een wit natuurstenen blad (vaatwas, oven, dampkap, kookplaten, frigo en diepvries) De leefruimten hebben een open karakter en zijn voorzien van grote openschuivende ramen met elektrische rolluiken - elektrische zonneluifel. Privé parking voor 2 wagens. Op 600 m van supermarkt, apotheker, vis- en paella restaurant. Op 200 m van tennis- en Paddel club met bar en bistro. Bij Interesse kunnen jullie de video van deze eigendom bekijken? mail ons info@huizinge.be of bel 056/313414
  • Recente bestemmingNiet ingegeven

Interesse in dit pand?

056 313 414
Download als PDF Hou me op de hoogte
Verzend naar een vriend