Lirios Design Cumbre del Sol: moderne villa

Terug naar overzicht
Benitachell
€ 1.562.000
In licht badende designvilla van twee verdiepingen, gelegen in een rustige residentiële wijk met prachtig zicht op zee, in het Lirios Design Residential Resort Cumbre del Sol in Benitachell.
De Ikaria villa heeft een indeling die optimaal gebruik maakt van de uren zon die het hele jaar door aanwezig zijn, en die de villa vult met licht. De toegang tot het eigendom is via een portiek die rechtstreeks in verbinding staat met de parkeerplaats.
De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer heeft een grote en-suite badkamer met een groot raam met uitzicht op zee en toegang tot het grote terras. De andere 2 slaapkamers zijn tweepersoonskamers, hebben inbouwkasten en delen een badkamer.
Zowel de woon-eetkamer als de keuken komen uit op het spectaculaire zomerterras door grote ramen die binnen en buiten laten versmelten, zodat u op elk moment van het jaar kunt genieten van het prachtige landschap. Het terras en de mediterrane tuin zijn gaangelegd rond een design overloopzwembad dat opgaat in het blauw van de zee.
Op de begane grond bevindt zich een kelderverdieping die de mogelijkheid biedt het pand uit te breiden, hetzij door het aantal slaapkamers te vergroten, hetzij door een gastenappartement te creëren, al naar gelang de voorkeur van de nieuwe eigenaar.
  • Woonoppervlakte657,00 m²
  • Grondoppervlakte1.150,00 m²

Interesse in dit pand?

056 313 414
Download als PDF Hou me op de hoogte
Verzend naar een vriend