FENOMENALE EIGENDOM op een A-locatie in de binnenstad

Terug naar overzicht
Kortrijk
€ 1.850.000
Het Rooseveltplein, beste stek om te wonen in het hart van de stad. Er zijn heren- en burgerhuizen - echte pareltjes soms - een buurt met een perfecte sociale cohesie. Pittoresk en rustig gelegen, winkelstraten om de hoek, zo in en uit het centrum.
We schrijven 2016, de indrukwekkende en ongeziene transformatie, onder het toeziend oog van architectenbureau MINUS, is een feit! Een nieuwe, verrassende 'burgerheld' is geboren en heeft alles in huis om er te wonen en functioneel te werken.
Een zelden geziene luxe-woning, een klassevolle schoonheid, heel veel licht, warme brede parketvloeren, top klasse materialen en héél veel extra's!
Gelijkvloers: inkom - gastentoilet - bureel - lift - bergingen én garageruimte voor 5 wagens.
1ste: Briljante living / woon- en eetkamer - krachtige ruime keuken: puur sang met dubbel werkeiland en slimme toestellen - onderhoudsvriendelijke stadstuin met houten vloer en grijze grindsteentjes, groene blikvangers en voorzien van een koningsblauwe zonneluifel.
2de: masterbedroom met dressruimte en luxueuze badkamer (sun shower, ligbad, dubbele lavabo, bidet) afzonderlijk toilet - 2 slaapkamers met maatkasten - douche
3de: Groot bureel met wandkast - ingerichte keuken - 2 burelen/kamers (maatkasten - douche - toilet
4de: Inspirerende ontspanningsruimte met power voor 10 voorzien van een smakelijke keuken - mezzanine - badkamer
-1 kelderverblijf op manshoogte (koel, droog en in verschillende compartimenten)
Stap in de wereld van deze exclusieve eigendom die enerzijds jullie gezinswoning kan zijn anderzijds mogelijkheden biedt om praktijk te runnen op het 3de verdiep (arts, boekhouder, advocaat)
  • Recente bestemmingNiet ingegeven
  • Renovatiejaar2016
  • Grondoppervlakte237,00 m²
  • Effectief overstromingsgevoeligNee
  • Mogelijk overstromingsgevoeligNee

Interesse in dit pand?

056 313 414
Download als PDF Hou me op de hoogte
Verzend naar een vriend