Huizen, net als mensen, hebben persoonlijkheden, en net als de persoonlijkheden van mensen, zijn ze mede gevormd door alles wat ze hebben beleefd.

Louis Bromfield

“Waar en hoe wilt u wonen? Wat zijn uw verlangens?
Hoe ziet u uw omgeving, uw straat, uw woning?
Dit zijn de vragen die ons bezighouden, en het vinden van de juiste antwoorden
én de juiste woning voor u is onze passie.”

De koop of verkoop van onroerend goed is niet alleen een kwestie van documenten en papieren, maar vooral van gevoelens. Het is meer dan een loutere handelstransactie; het is een belangrijke stap die u graag welbeslist en doordacht neemt.
Daarom is het goed u te laten begeleiden door mensen die niet alleen alle financiële en contractuele aspecten voor u behartigen, maar vooral mensen die uw gevoelens, bezorgdheden, dromen en verlangens begrijpen en delen.
Mensen zoals wij.

Huizinge, dat zijn wij: Ilse Libbrecht en Gunther De Coninck.
Wij delen niet zomaar een kantoor, wij zijn ook levenspartners, en onze passie is vastgoed. Wij zijn uitstekend op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Wij zetten onze passie, creativiteit en expertise in voor onze klanten. Dat doen wij al 30 jaar.
Klanten, voor ons, zijn niet zomaar klanten, maar mensen. Net als wij.
Wij delen hun verlangens, vragen en bekommernissen. En net als zij, willen wij échte antwoorden, en échte service. Daar staan wij voor.

Focus op mensen

Sommige kleine zaken maken een groot verschil. Dat wat een woning of eigendom zo uniek maakt is vaak een geheel van grotere én kleinere aspecten. Zonlicht, lichtinval, ligging, groen, ruimte of gezelligheid. Of u nu koopt of verkoopt, het is vaak – meer nog dan de prijs – een gevoel die de koper leidt. Daar richten wij ons op. Want een woning is meer dan ligging, oppervlakte, graad van afwerking en prijs. Een woning, daar gaat u in léven. En dat is voor ons het belangrijkste. Dat bepaalt onze aanpak, en stuurt onze service. Geheel op uw maat.

Actief en dynamisch

30 jaar marktervaring, dat geeft ons de brede expertise en knowhow om een stap voor op de markt te blijven. Zo kunnen wij inspelen op ontwikkelende vastgoedtrends, en houden wij een deskundig oog op het actuele aanbod en de vastgoedwaarde, zowel lokaal, nationaal én internationaal. Het maakt ons ook experts in het oplossen van hindernissen.

Van het bekomen van certificaten tot financiering, van verhuis tot relocatie. Wij zijn er voor u bij iedere stap in het proces. Zodat u weloverwogen beslissingen kan nemen. Zo maken wij een huis kopen of verkopen net iets gemakkelijker.

Kwaliteit

Kostbaar inzicht en uitgebreide ervaring, het zijn zaken die het verschil maken. Of het nu gaat om een residentiële woonst of een inkomsteigendom, uw eerste of laatste woning, huren of kopen, nu of in de toekomst, u kan rekenen op onze enthousiaste inzet. Van de keuze van aangeboden woningen, tot onze nauwgezette service bij het aan- of verkoopproces, en onze professionele begeleiding bij de uiteindelijke transactie, steeds zoeken wij kwaliteit bij iedere stap die u neemt. Voor ons is dat geen kwestie van competitiviteit, maar van een positieve werkethiek en professionaliteit. Dat is het voordeel dat wij u kunnen bieden. Vraag het maar aan onze tevreden klanten.

Een huis kopen

Eindelijk de stap naar een eerste woning? Op zoek naar uw droomhuis? Niet helemaal zeker wat u zoekt? Het vinden van onroerend goed te koop is niet moeilijk. Maar het vinden van de juiste woning is dat wel. Wij zien het als onze taak om u te helpen het juiste huis te vinden dat volledig aan uw verlangens voldoet. Voor de juiste prijs. Nu.

Dat doen we door onze meer dan 30 jaar professionele ervaring op de vastgoedmarkt te koppelen aan uw behoeften en verlangens. Zie ons als uw gids. Wij vertegenwoordigen u in al uw vastgoedzaken. Samen met u maken wij een selectie van woningen, maken afspraken en organiseren bezoeken. Zo vaak en wanneer u wil. Tot u úw woning hebt gevonden.
Daarna helpen wij u bij het maken van een koopofferte en onderhandelen wij voor u.

Zelfs nadat uw aanbod wordt geaccepteerd blijven wij tot uw dienst tot dat laatste, spannende moment wanneer u de sleutels van uw nieuwe woning worden overhandigd.

Ook als u vragen hebt over thema's zoals huren vs. kopen, informatie over verkoop of hulp bij aanbetalingen, staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij richten onze focus geheel op uw verlangens.
Laat ons u helpen bij het vinden van het juiste huis, tegen de juiste prijs. Nu.

Een huis verkopen

Ook bij de verkoop van uw huis of vastgoedeigendom stellen wij graag onze expertise tot uw dienst. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op de markt, kunnen wij u adviseren over de beste prijs voor uw eigendom. De beste prijs om uw vastgoed te verkopen binnen het gewenste tijdsbestek, volgens úw verlangens.

Nog voor het ‘Te Koop’-bord wordt uitgehangen, hebben wij een gedetailleerd marketingplan voor u ontwikkeld. Grondig en professioneel. Ook helpen wij u uw eigendom ‘presentatieklaar’ te maken voor die belangrijke bezoek- en toonmomenten. En als uiteindelijk een koper een koopvoorstel doet, dan staan wij aan uw zijde met deskundig advies en onderhandelingsvaardigheden.

Of het nu gaat om ervoor te zorgen dat uw woning zich onderscheidt van alle andere huizen te koop, of u te helpen met het vinden van een nieuwe woning na uw verkoop, steeds zijn wij gericht op wat het beste is voor u.

Contacteer ons.
Laat óns ervoor zorgen dat uw vastgoed verkocht wordt aan de juiste prijs. Nu.